fredag den 28. september 2012

Afslutningen på teambuilding, og begyndelsen på 1. blive weekend.

Man ved at eleverne er trætte hvis der kommer klapsalver når lærerne fortæller til aftensmad at morgenmad lørdag først er klokken 8.15! Så har det altså været en hård uge, hvor man har skulle tidligt op!

Men i dag har den stået på flere forskellige aktiviteter, nogle mere aktive end andre. Men udmattelsen har været svær at skjule ved de fleste elever. Og vi er ved at være klar til at forældrene kommer i morgen, og til at der er åbenhus på søndag. Altså skolen skinner, vi elever er IKKE klar... Det bliver hårdt!!

Dagens dialog. 
Emilie hvad har du mest lyst til lige nu!
- At komme hjeeeem til Østervrå i min helt egen seng, til Molly og min mor og far! 
Men var det noget med at de IKKE gad og hente dig? 
- Ja det var faktisk sådan at BÅDE min mor OG far takkede nej til at hente mig, fordi de kom jo herop i morgen til noget forældremøde.. Det er da også meget fint, men jeg fik rugbrød til aftensmad hvor de skulle have kolottesteg.... Så ved man at man har et trist liv!! Herreste gud!
Er der andre ting du vil ud med søde? 
- Ja jeg er så træt at det halve kunne være nok! Godt at jeg har nogle ude og hjemme blade! - Og min mor vil ikke købe de blade til mig, nok fordi hun mener at jeg er for ung til at skulle have sådanne blade, fordi min mormor på 89 år også læser dem... Men alder er vel kun et tal? Jeg har bare fundet ud af i en tidlig alder hvilke blade der er værd at læse og hvilke der ikke er. Bum.

Men jeg har også fået pakke at Connie!!! - Så ved man at man virkelig er elsket!! så dejligt!  Disse seje ting fik jeg af Connie! En manglede mascara og en lue! Og så et helt vildt sødt brev :-) så ved man at INGEN andre ville kunne byttes ud med den søster man har!

- faktisk så hedder hun Elisa, hun bliver fornærmet når jeg skriver Connie herinde, men jeg kalder hende ALTID Connie, og så tror hun at alle tror at hun hedder Connie... Men hun hedder Elisa, og det er kun mig der må kalde hende Connie, som jeg har gjort de sidste to-tre år :-))


Nå jeg må hellere se at få indhentet den søvn jeg mangler! Godnat :-))

torsdag den 27. september 2012

Torsdag - Teambuilding.

Nu er vi ENDELIG nået til torsdag - det betyder at der kun er idag og i morgen tilbage! - Jeg ved godt at den positive indstilling kommer man længst med, men der er godt nok ikke mange overskuds og positive celler tilbage til i min krop... Gud hvor er det her hårdt!

I går kom vi hjem, efter at have sovet i en virkelig kold lade, hvor vi også havde været helt våde helt ind til mavsen! Fordi vi har gået rundt i hele bagterp for at nå nogle poster.. Og da vi vågnede op tirsdag efter en af de koldeste nætter i mit liv, skulle vi selvfølgelig ud på endnu flere poster!

Dog kunne jeg ikke brokke mig onsdag... Fordi jeg havde narret min kontaktlærer - Susan - til at tage mine våde sko med hjem til hende, og så stille dem et varmt sted så de blev tørre til næste dag, på betingelsen af at jeg IKKE måtte brokke mig. Det var svært, men det gik lige. Dog snakkede jeg med min matematik lærer - hun sov ude i laden sammen med os - om at jeg havde frosset sådan, men så sagde at hun nærmest svedte, og så fik jeg lov til at smutte ned i hendes sovepose om morgen, indtil morgenmad, og da vi var to der var ved at dø af kulde, fik hende den anden også lov til at hoppe ned i en af de andres læreres soveposer som også var varm, så sad vi ellers der i varme soveposer i en lille times tid. Så jeg har fedtet mig meget ind på lærerene ;-) - Men der skal vel heller ikke meget til når man er så bedårende som jeg er :-))?  - Nu bliver jeg hele tiden husket på de tørre sko, og den varme sovepose når der er noget de vil have mig til.....

Men så fik vi at vide igår til aftensmad at hvis vi hørte en fløjte, så havde vi ti minutter, til at få tøj på og stå nede i dramasalen... Så 00.30 - vi var udmattet i forvejen og sov allerede der - kom fløjten... Vi skyndte os ned, og jeg vidste ikke om jeg skulle grine eller græde, men ja så jeg satte mig da til at grine... Men vi skulle ud med bind for øjnene og førers rundt ude for. Dog var jeg føreren så jeg kunne se det hele, og jeg havde mine dejlige røde gummistøvler på, så jeg kunne jo ikke gøre for at de som ikke havde taget gummistøvler på fik våde fødder :-)) Men så var der suppe bagefter og morgenmad klokken ti - yeeeees!

Så vi stod op klokken ti, og fik morgenmad hvor efter vi skal gøre hovedrengøring på vores ''områder'' og jeg skulle så være med til at gøre hele min gang ren.. HMMM. Men nu er det jo sådan at jeg knap nok kan gøre rent hvis det bare skal være hurtigt, så hvordan skulle jeg kunne gøre hovedrent??! Men det er inden alle gæsterne kommer til åben hus på søndag. - Eller lørdag??

Og så skulle vi på ''mini triatlon'' vi skulle løbe hele vejen ind til seminariet - lige ved hpr - hvor vi var syv mennesker på holdet og vi havde to cykler, jeg har været så heldig at få mega meget skinnebens bentændelse så jeg kunne ikke løbe det helt store - og måske var viljen heller ikke til det? - så jeg cyklede når de andre løb, og hvis de ville bytte så skiftede vi selvfølgelig, og så skulle vi svømme 1000 meter hele holdet, og løbe hjem igen..

Nu sidder jeg med min nye skoletrøje og den er bare lækker! Kia er ved at blive syg - måske - og jeg er bare ved at dø af udmattelse...

DAGENS DIALOG.
Emilie er du smadret? - altså på en skala fra et til ti?
- Jeg er nok 1000 i smadret! så ja det må man sige jeg er!
Hvorfor er du så smadret? har du ikke selv meldt dig ind i militæret eller med til robinson?
- NEJ! jeg har meldt mig til en efterskole, hvor man gerne skulle kunne tage det med ro! ...

Jeg må heller børste mine bisser nu, for man ved sgu aldrig om fløjten ringer igen i aften. Eller de faktisk vil give os den ro som vi fortjener.....

GODNAT! Måske er dette mit sidste indlæg, for hvis jeg kradser af i svinget nu, så er der selvfølgelig ikke nogle til at opdatere bloggen. Min mor og far vil nok savne mig helt vildt! Men det skulle de have tænkt på da jeg ringede igår og kom med fine hentydninger om at jeg gerne vil hjeeem! - og de så ikke kom efter mig.....


onsdag den 26. september 2012

Udmattelse! - Teambuilding.

Vi har teambuildings uge, i denne uge. det er noget nyt og det er virkelig hårdt!

 Jeg har fire minutter, så det kommer til at gå stærkt! - tre nu....

Men vi har gået rund i bagterp igår i regn og kulde, og jeg ved snart ikke hvad. Det har været så pisse hårdt! Og så skulle vi sove på en kyllingfarm! amen jeg har aldrig frosset så meget!!! og så har vi været ude til en masse poster igen idag! amen jeg har aldrig i mit liv prøvet noget så hårdt - eller jo men det lyder godt!

Men jeg må smutte nu, internettet går om 30 sek!

OMG vi tror vi skal på natteløb..... ses!

mandag den 24. september 2012

Tandlæge og dejlige piger!

I dag har jeg så været til TO tandlæge besøg! Først mega tidligt og så klokken tre. Men jeg har da aldrig fået taget så mange billeder af min mund! hold da helt op! Først tre ved special tandlægen, så fem ved min almindelige tandlæge!

Men jeg har så fået en ny tid 15/10 ved min almindelige tandlæge og igen d. 19/10 - fordi jeg skal da have rykket en visdomstand ud. Og det er vist en større omgang, så jeg skal også have sting i munden og sådan noget!....

Og det er i efterårsferien.... nogle gange trækker jeg bare de lange strå!....

OG JEG HADER AT VÆRE TIL TANDLÆGEN! herreste gud....

Men så havde jeg besøg at nogle dejlige piger hjemmefra :-)) det var smadder hyggeligt, og vi hyggede over noget kakao, kage, slik og småkager. :-) Det var super lige og se dem igen! læækkert! :-)))

søndag den 23. september 2012

Billeder fra ugen. - Kia :-)



Her er de to bedste billeder der blev taget. Faktisk er det kun Kia og jeg, fordi vi skulle bruge nogle billeder i billedekunst, og Kia og jeg laver det samme, og vi gad måske ikke helt, så vi tog mit kamera med ud og tog nogle billeder, som vi kunne bruge til billedekunst :-) - Heldigt for os syntes vores lærer at billederne blev så gode, at hun ikke blev sur :-)))

note til mig selv - vær bedre til at tage flere billeder! Du vil fortryde det når året er gået, hvis du forsætter med ikke at tage nogle!

hov hov - koncert i torsdags!

Hov jeg har helt glemt og fortælle om torsdagens ''advent''. - Der sker noget hver torsdag aften, enten er der foredrag eller koncert eller noget helt tredje, men der er noget vi er fælles om hver torsdag :-)

Denne torsdag var der koncert med ''Stone bird'' tror jeg de hedder. Det var rock musik, og det er nok den eneste for for musik jeg ikke lige er tilhænger af. Men det var helt fint, og det var meget hyggeligt :-)

De var glade for at komme og spille for os, og det var da også sjovt nok, men for at være ærlig, er jeg mere til et foredrag som omhandler noget spændende! Men de andre syntes nok at det var for vildt, og så skal der også laves noget for dem! :-))

Ellers er det søndag og jeg har jo som sagt forlænget weekend! men jeg skal tidligt op! jeg skal op kvart i ni!!! Fordi min mor har fikset en tid ved special tandlægen i frederikshavn klokken ti... amen herreste gud! Og så skal jeg da også lige til almindelig tandlæge klokken tre.... Og jeg syntes da at mine bisser er fint nok... Det er da så ''skønt''....

nå godnat :-) Jeg må hellere få noget søvn - fordi det er jo ikke fordi jeg har sovet hele weekenden....

lørdag den 22. september 2012

Forlænget weekend!

Først vil jeg lige dele hvor mange der læser med, eller hvor mange gange nogle har været inde på min blog.
Sidevisninger den seneste måned
459

Og det er altså bare den sidste måned! Måske er det fordi min mor savner mig så meget?

Men den sidste uge har jeg ikke blogget, fordi jeg har slet ikke haft hverken tid eller ja, faktisk havde jeg helt glemt det, fordi der sker noget hele tiden! Faktisk kan jeg ikke huske hvad jeg har lavet, når jeg ser tilbage på ugen? - Jo jeg har smagt ministronesuppe! Og det lignede noget der var løgn, men hold nu op hvor smagte det godt! 

Og min elskede cykel bliver smadret af at stå ude i de cykelskure! Fordi de andre cykler vælter oveni min og ridser den og jeg ved snart ikke hvad! MEN jeg er jo med i elevudvalget, så jeg har fået lavet en cykelpatrulje, hvor jeg er formand! - Dog er jeg også den eneste i denne patrulje, men så er det også nemmere at blive enige om hvad der skal ske! :-P Men så efter vi har spist spørger de altid efter beskeder, og så rejste jeg mig for at sige at vi skal ud til cyklerne, for at stille den rigtigt, på vores egne pladser, og det respekterede folk og de gik ud for at sætte cyklerne på plads! Det var lækkert at de tog det med et smil :-D 

Og jeg er ved at lave sådan en flet taske, det er vildt spændende, og jeg laver det i mit valgfag - accessories. Og så har jeg lovet mor-Hanne (det er en lærer) at efter efterårsferien skal jeg vælge valgfaget tekstil fordi det har hun, og hun vil helt vildt gerne have at jeg melder mig derpå. Så det har jeg lovet hende at jeg nok skal! - yderst sød dame! 

Og ovre på kontoret kan de både mit navn og mit nummer nu! - det er nogle af de mest moderlige typer der sidder ovre på kontoret! - derfor er det også så hyggeligt at komme forbi, og det gør også at vi kommer derover hvis der er det mindste. 

Næste uge skal vi på teambuilding, det skal nok blive spændende, men vi skal vist sove ude i naturen... hmm og det er måske ikke lige mig, men jeg glæder mig da til en anderledes uge! 

Men nu er jeg hjemme på weekend, og jeg tror den kommer til at stå på noget familie hygge, og en masse søvn-indhentning! Dog har jeg også hjulpet min nuværende dansklærer, med at lave en analysemodel, fordi han måske nok tror at jeg er mega klog, men så har han lavet en som han bad mig at se på, og det gjorde jeg så, og kom med nogle rettelser, og da han så lavede en ny var den fuldkommen som jeg syntes den skulle være, og med ALLE mine rettelser :-)) haha jeg kan sno de lærer heroppe om min lille finger! - eller nogle af dem :-D

P.S har jeg fortalt at vi har fået Emma ind til os? - den bedste løsning! Nu bor jeg med to dejlig damer! det er lækkert :-))) 

Ellers sker der ikke noget sindsoprivende lige nu her. Så det er vel også grunden til tavsheden :-)) 

lørdag den 15. september 2012

Første dag i fakta!

Jeg er hjemme på weekend! det er super hyggeligt, og det er godt at se de gamle igen :-)

Men jeg kan mest af alt hjem fordi jeg skulle have den første dag i fakta. Jeg blev godt nok ansat inden sommerferien, men der er gået noget galt så min første dag blev altså først i dag. Og det gik skam helt fint:-) En dame sagde at jeg havde et dejligt smil og en anden sagde at det hele nok skulle gå hvis bare jeg beholde det smil på læben. :-)

Og så har jeg brugt lidt tid igår på at være til frisøren, hele min manke er næsten blevet klippet af! Eller det vil sige at jeg har kun lige hår til mine skuldre! :-) - det er mange år siden jeg har haft så ''kort'' hår! :-) men forandring fryder :-)

Og i aften er jeg alene hjemme, så jeg har aftale med min mormor at mig og molly kommer derop og spiser :-) Hyggeligt :-)

Og i går var jeg hjemme hos Karen i et par timer! Det var suuuuper at se hende igen efter den tid der nu er gået, og det var super hyggeligt! Vi fik også lige drøftet verdenssituationen! Så bedre bliver det ikke! :-)
Ellers skal jeg lave lekter..... senere...

fredag den 14. september 2012

fritime! - Sove i en time!

Jeg har nu fritime! Det er lææææækkert! Kia sover, og Emma er til valgfag. Og mig, ja jeg sidder og burde lave dansk, men det er som om der er så mange andre ting jeg hellere vil.

Vi har endelig fået en afklaring på det med værelserne - men som min kontaktlærer sagde er det kun en midlertidig løsning, fordi det ikke er alle der er glade. Emma er flyttet ind til os! :-) altså sådan helt officielt nu! Hun plejer ellers altid at være her, hendes ting flyder på skrivebordet som vores andres gør, og hendes dyne og puder er også herinde. Hun har sovet herinde hos os lige siden at hendes romie flyttede. - Nogle gange fik vi ikke lov, men så kom hun bare efter af aftenvagten var gået. Men nu kan hun tage alt sit andet skrammel med herind!

Det var faktisk bare den ene flytning, som lærerne har gået og tænkt over i en uge nu! amen herreste gud! Men jeg bor stadig på maniitsoq! og sammen med Kia! og nu Emma:-)

I onsdags cyklede jeg tyve kilometer!!!! tro det eller lad være, men det gjorde jeg faktisk! At jeg så belønnede mig selv med en slikkepind var hvad det var.

Senere kommer min far og henter mig, og vi kan blive hentet fra klokken 3 af, og jeg har sagt at jeg senest skal hentes kvart over! - Det er nu meget rart med en far, som nu kan gøre hvad han(jeg) vil!

Og så den daglige dialog.
- Emilie har du fået flere lektier for?
- JA! :-( Jeg har fået en matematik aflevering for til tirsdag.... Og så også en aflevering bestående af svar til den bog vi lige har læst i dansk! - gid ''De hvide mænd'' kom og tog mig nu!
- Er der slet ingen der pyller om dig Emilie?
- Nej kun mig selv. De andre griner bare!

Men jeg glæder mig til at komme hjem! - dog skal jeg over i fakta fra 9-12 i morgen (lørdag) men det må jeg jo så tage med :-)

P.S jeg kan se at det indlæg der er flest der har set og klikket på, er det hvor jeg skriver at jeg har fået en pakke fra min mor :-D ET er nu en dejlig dame :-)

tirsdag den 11. september 2012

Kom så med de informationer! :-)

Haha jeg er lige kommet op på værelset med virke en lille halv times linedance! Der er sådan noget hygge noget næsten hver aften som de lærer der er vagter om aftenen ordner. Og i dag dansede vi linedance! Det er virkelig hårdt, fordi du også skal huske de trin som vi lærte rimelig hurtigt, og så skal det samtidig gå lidt hurtigt. Men hold nu op hvor var det sjovt! Så kom den gamle squaredanser lige op i mig :-P Altså de tre år jeg har gået til squaredans må da have givet pote! :-P

Men ellers er der ikke stadig ikke kommet nogen afklaring på det med de værelser.

Emilie har du fået lektier for i dag også? - Ja faktisk har jeg fået en matematik aflevering for til fredag, og også en dansk aflevering!

Emilie syntes du at det er for mange, og føler du at det er hårdt? - Ja jeg syntes det er aaaaallltt for mange, og det er virkeligt hårdt! hmm og selvom jeg kommer med pæne hentydninger til mine lærer om at de giver mig for mange lektier for, men det er som om de ikke forstår det! aaarrg!

Sådan lyder stemmen i mit hovede, plus en masse pyller! haha. Jeg er en bisse.

I morgen skal vi ind på Hjørring bib. og lave noget med nogle film og sådan noget, det er vist en masse essays som skal laves til film, som handler om sorg eller sådan noget?? hmm men jeg er slet ikke i tvivl om at det bliver spændende! - heldigt at jeg har fået nok skolens sjoveste og bedste dansk lærer (ifølge mig selv) - dog er jeg også vant til at have skolens bedste dansklærer hjemmefra så godt at det følger mig! :-D

Ellers har jeg haft fysik i dag! De andre forstår ikke hvorfor jeg har det, hvis jeg alligevel vil på HHX næste år hvor man ikke kan få fysik og kemi, men jeg syntes bare at det er spændende og interessant :-) Og lige nu har vi om atombindinger, og det er vildt spændende! Min fysik lærer er bare kanon!
'' så hvis de får otte i yderste skal så bliver de glade'' - sådan forklarer hun næsten alt, og tegner en smiley når de er glade! Det er vildt spændende! Og jeg er virkelig glad for at jeg har valgt det! Også selvom at det godt kan virke vildt hårdt, og det ligger på et træls tidspunkt, men det er virkelig fedt når vi så sidder der! Fysik er klart et af mine yndlings fag! - Hvis min gamle fysiklærer kunne høre det, er jeg sikker på at han ville blive bare en lille smugle stolt! :-D

Og så har jeg engelsk med en som hedder Kirsten! Min gamle engelsklærer hedder også Kirsten, dog er de slet ikke samme type! Min gamle lærer var streng, men gjorde man som hun sagde kunne man sagtens charme sig ind på hende, og huskede man at lave lektier, og fulgte med så var hun noget af det sødeste! Det kan man ikke på den nye engelsklærer! Streng er vist ikke ordet her! Hun er virkelig dygtig, og bliver lidt frustreret hvis der er noget man ikke forstår, men hun er godt nok dygtig! - Jeg siger hermed ikke at min gamle engelsklærer ikke var dygtig for det var hun! HELT VILDT faktisk! - jeg er kommet på holdet ''middel'' i engelsk :-)

Matematik har jeg fået en sød en som hedder Inge, og hun er også virkelig dygtig. Dog savner jeg også lidt min gamle matematiklærer! Nu skal jeg pludselig ikke stille det hele op i word som jeg plejer! det skal være helt anderledes, og jeg har diskuteret det meget med Inge, men hun giver ikke op! Og hun vil at jeg skal stille det op på hendes måde, men jeg har bare ikke lært det sådan! Og jeg tror bestemt ikke at min gamle matematiklærer har sagt eller gjort noget forkert! Så mon ikke jeg ender med at gøre som jeg altid har lært, der hvor jeg kommer fra? ;-) - Her er jeg kommet på nr. 5 som er det højeste niveau - det er også virkelig svært!

Ellers er der ikke noget specielt. Jeg har tysk med en som hedder Minna, og det er på middel niveau - også selvom jeg sleeeet ikke er på det niveau - men jeg savner min gamle tysklærer! for hun var og er altså også dygtig! jeg har virkelig fået øjne op for hvor svært det er at lære folk på min alder et fremmede sprog! Respekt til de tysklærer og de mange andre sproglærer! :-)

Faktisk savner jeg lidt HPR, jeg savner alle mine klassekammerarter og mine lærer! Nu var jeg jo også så heldig og have et af de bedste lærer-teams på HPR! :-) - Også selvom jeg ikke altid har kunne se det, så kan jeg virkelig se det nu!

OG JEG SAVNER DA OGSÅ MINE FORÆLDRE OG MIN SØSTER ;-) I er skam ikke glemt! Og jeg savner også Molsen! :-)

Jeg kan snart lige tage et billede af den flotte pynt på mit værelse! :-) jeg gør det nok torsdag, for der skal vi rydde op inden den store rengøring på værelserne ;-)

Og så kan jeg sørme også se at der er mange der får trykke noget på min blog! Der var 60 besøgende igår! der plejer at være fra 5-20 nogle gange men 60! Haha fedt fedt fedt! :-D

Afklaring?

Jeg troede at vi fik en afklaring på det med de værelser i dag. - allerede nu kan man vel godt fornemme hvor det her føre hen.

Men nej. Nu går vi stadig og hidser os op over at vi ikke ved en skid! Det er så irriterende! Jeg spørger min kontaktlærer når jeg ser hende! Jeg vil høre efter hvordan det hele står til!

Faktisk så har Kia, Emma og jeg pyntet vores værelse (Emma bor der faktisk også - på en måde) så det er blevet rigtig flot! Og det ville være synd hvis vi skulle tage det ned! Så det er gjort i både protest og i hyggensånd. - Bisser

Men det er i hvert fald træls!

mandag den 10. september 2012

Vi få altså pisket en stemning op!

Mht. det med vores værelse så får vi virkelig pisket en stemning op!!! Dog har vi alle sammen skrevet under på at vi IKKE ville piske en stemning op, men det er da umuligt! Helt ærligt! vi er 11 piger på gangen - I TEENAGER ALDEREN - som alle går og snakker i krogene. Helt ærligt! hvad regner de lige med? selvfølgelig går vi og snakker om hinanden i smug!

Det er naivt at tro at vi ikke vil snakke om hinanden, når vi er i denne alder! Fra sjette klasse, og så op til, ja jeg ved snart ikke hvor langt klassemæssigt vi skal op, før det går op for os piger, at det ikke nytter noget at gå og bitche over hinanden, når man lige så godt kan tage konflikten op med personen selv, og gå derfra med en meget bedre løsning. Men vi sladre om hinanden, og det gør vi ALLE! på et eller andet tidspunkt formår vi alle at sætte andre i et dårligt lys for at fremhæve os selv.

Og jeg forstår ikke det med den kontrakt. Gid jeg aldrig havde sat min underskrift derpå. Men gjort er gjort, og nu må vi bare håbe på at Maniitsoq forbliver Kias og mit værelse!

Men nu må vi se i morgen, for det er vist der at det hele går løs, og vi finder ud af hvor og hvem vi skal sove med! Jeg er bare lidt træt af at en anden piges flytning kan komme til at gå ud over mig, på den her måde. Men nu må vi se, for jeg gider helt ærligt ikke og blive ved med og ødelægge min dag på det her. Vi må tale vores sag, men desværre er det altid lærerne der har ret i sidste ende, og det er ogå dem der kommer til at bestemme alt det her.

Men ellers må jeg ringe hjem, og brokke mig til mine forældre! selvom det virker nytteløst at brokke sig til dem, så virker det altid beroligende!

Men bare lige for at slå fast, så flytter jeg altså ikke! - og heller ikke selvom de giver mig penge... Mad måske? - naaarh selv ikke da.

Jeg vil gå ud og børste mine bisser :-)) godnat :-))

Mandage.....

Mandage er aldrig sjove! Og specielt ikke når man har timer til klokken halv seks! fra otte til halv seks... wuhu jeg hader mit liv om mandagen!!!

Men jeg har vendt dagen til noget positivt og fået rent sengetøj på! jeg har skiftet biler ud med tazan (ja så voksen er jeg) wuhu jeg eeeeeeeeeelsker rent sengetøj!!!

Og så fik jeg også en besked fra min klasselærer (jeg har ingen klasselærer heroppe, og min den gamle er ikke en man lige skifter ud) men i beskeden stod der at hun holdte på p-pladsen... Og jeg tænker bare jaja, men så havde hun holdt ude ved min skole! hmmm... Men vi blev vist også enig om at næste gang så kunne man lige ringe :-D

Ellers sker det stort set ikke det stor her, udover DRAMA på vores gang!

Det er fordi der er en der er droppet ud, og nu skal der flyttes om på værelserne, men vi elever har lavet en løsning (på en måde) og deri indgår det at jeg IKKE skal væk fra hverken Kia eller mit værelse. Men lærerne har vist en anden plan... Men jeg flytter ikke fra mit værelse! Så må de sige hvad de vil! Jeg har fået et stort tremandsværelse, og fået en romie, og sådan er det, men selvfølgelig kan de altid putte en herind, men de skal bare ikke flytte os! Og lærerne håndtere det på en anderledes måde end jeg måske lige ville have gjort, så det er vildt træls ! Fordi det var Emmas romie (hende der har været et billede af tidligere) der flyttede, og hun kan bare komme herind, men det mener lærerne ikke og bla bla bla!

Men Kia og jeg bitcher lidt sammen, og ellers nyder vi tiden vi har sammen!

Og jeg har stadig maaaange lektier for!....

Men jeg fik lavet lidt i weekenden derhjemme, men dog ikke dem alle, så jeg mangler stadig meget! og det er mange fordi vi har næsten alle fag hver eneste dag!

- Hvis I ikke har fundet ud af det endnu, så har jeg det hårdt! - men jeg tror måske lige jeg klarer den :-)

torsdag den 6. september 2012

Motion!

I går var virkelig hård! Og jeg har så ondt så ondt i mine ben! Først cyklede Kia og jeg ind til byen ( for lige at handle lidt ind) og det er så fem kilometer, derefter skulle vi løbe fem kilometer! Jeg gik det meste af dem med Emma så det var ikke så slemt, men det var stadig hårdt!

Og så da jeg ligger og strækker ud (jeg har lukket øjne fordi det gjorde så ondt, og musik i ørerne) så syntes jeg at Kia siger noget, men da jeg åbner mine øjne så står min kontaktlærer der (susan) og spørger efter om jeg ikke godt vil hjælpe til på hendes børnehold til gymnastik om en halv time, fordi to af hendes hjælpere har meldt sig syge, det siger jeg så ja til, og jeg spiser ikke med de andre fordi det var der gymnastik timen var. Så Kia kom op med noget mad, og det var bare hårdt! Jeg kan godt mærke at det er et stykke tid siden jeg sidst har slæbt redskaber!

Men det var super hyggeligt og Wilkens datter var der også (jeg havde hilst på hende før) og hun kunne så huske mig, og så kommer Wilken hen i dag og spørger om hvordan det er at være så populær, og jeg står uforstående og kigger på ham, så siger han at datteren bare har snakket så meget om mig derhjemme! Haha! Det er en sød bette pige han har!

(Wilken er min forstander, og min bordlærer, og så er det ham jeg tager mest pis på) ;-)

Men jeg har da fået motion nok og de næste mange uger!

mandag den 3. september 2012

Kanotur! Plus opdateringer!

Jeg har været på den fedeste kanotur! Jeg sejlede med Ida og Emma og sov også i telt med dem! Det var så hyggeligt! Men dog var det også rigtig hårdt! Jeg sad bagerst - det er den der styrer - hele første dagen, med Ida forrest og Emma i midten, men da Emma ikke lavede noget så skulle jeg sidde i midten anden dagen, men vi var nød til at holde ind ved en sandgrav fordi det var så hårdt for Emma at sidde bagved at vi måtte bytte... Men det kom til at gå bedre derefter!

Vi sejlede 22,5 kilometer! Jeg skal aldrig i en kano igen! Mine balleknogler gør så ondt!

Så skulle jeg lige prøve sådan en svævebane - for børn - på en legeplads, som jeg falder ned fra efter turen næsten var slut... Så mit haleben gør også nas!

Men det var rigtig sjovt og det var nogle sjove - og perfekt udvalgte - lærer vi havde med, så det blev ikke bedre!


Men så i dag, fik en brev. Der stod noget på bagsiden hvor alle skulle stille sig op, så skulle alle med blondt hår sætte sig ned, og alle drenge sætte sig ned, og alle der IKKE har været oppe på forstanderens kontor, alle dem som ikke kan lide Hello kitty sætter sig ( jeg står alene tilbage nu og overvejer at sætte mig ned) så skal alle den som IKKE er blevet rost for sin for seje danse moves sætte sig ned, (igen jeg er den eneste der står tilbage og alle ved jeg ikke kan danse, dog er jeg blevet rost) og så skal alle der ikkkd har været på race midt om natten i østervrås gader sætte sig ned, og så står der at jeg gerne skulle stå tilbage, og at jeg var den mest hardcore person de kender, fra kat-skat og asse-basse, så blev jeg lige ydmyget helt vildt foran ALLE!! Haha men det var vildt sjovt! Og jeg blev SÅ rød i hovedet!! Men det var noget af det sjoveste ever!!!! Hahah

Her er et Billede (dog på siden men jeg kan ikke vende det på mobilen)

Men tak for brevet!

Ellers står den rimelig meget på lektier!

Og så cyklede vi fem piger ind og fik pizza fordi det var lorte mad vi fik!!! Men vi har også haft gymnastik i dag så det er ok!

Ellers er det bare kedelige timer i morgen.
Der skulle også være et billede af mit skema:-))) nå jeg skal slappe af nu! Godnat!